Jouw paard weer op een gezond gewicht

Gezond afvallen zonder jojo effect

Advies op maat

Ieder paard is anders, ieder advies is ook anders.

Wetenschappelijk

Ons advies is wetenschappelijk onderbouwd volgens CVB.

Gezond afvallen

Geen crashdieet of tekorten, maar afvallen op een gezonde manier.

Jij wilt

 • een gezond paard met een gezond gewicht
 • geen crashdieet!
 • je paard lekker laten genieten van het weideseizoen
 • dat je paard voldoende voedingsstoffen binnen krijgt om het lichaam goed te laten functioneren
 • hoefbevangenheid voorkomen
 • je paard hierna op gezond gewicht houden


Gooi dat dieetvoer weg!

Je hebt echt geen speciaal dieetvoer nodig om je paard af te laten vallen! Sterker nog, ik raad dieet voer zelfs af!! Dieet voer kan orgen voor het snelle afvallen maar bevat vaak niet genoeg voedingsstoffen die je paard wel nodig heeft om goed te kunnen functioneren!
Michelle: Ieder jaar opnieuw ben ik rond het weideseizoen aan het tobben met het gewicht van mijn paarden. Door de duidelijke uitleg weet ik precies wat ik kan doen om mijn paarden goed op gewicht te krijgen en te houden. En zo moeilijk is het eigenlijk niet!

Ik ben Larissa Vermeulen, jouw persoonlijke coach

Al ruim 10 jaar ben ik bezig met voeding. En de afgelopen jaren is het voer wereld enorm gegroeid waardoor veel eigenaren door de bomen het bos niet meer zien. En als we ons paard willen laten afvallen wordt het helemaal een klus om door alle meningen en voermerken heen te komen.


Laat gezond afvallen geen slopende race worden & laten we samen aan de slag gaan om jouw paard gezond af te laten vallen!

Hoe we aan de slag gaan  

Ieder paard is anders. Hierom werken we voor het beste resultaat 1 op 1 met jou. Hierdoor kunnen we je paard op de juiste manier begeleiden en ook jou zelf! In de praktijk zien we vaak dat er veel twijfels en onzekerheid naar boven komen tijdens het proces. Doordat we 1 op 1 contact hebben met elkaar 

Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen:

Body condition score bepalen

Je leert de body condition score bepalen van je paard, en je leert methoden hoe je zonder weegschaal het gewicht kan bepalen en het ideale gewicht 

A & B punt bepalen

Je A punt is waar je nu staat en je B punt is waar je naar toe wilt. Door dit te bepalen heb je jouw doel heel duidelijk voor ogen. Daarna kunnen we bepalen hoe we dat kunnen bereiken en in welk tijdsbestek reëel is in jouw situatie.

Tips en tricks

We gaan het rantsoen van je paard niet helemaal op z'n kop gooien. Ik ga je diverse tips en tricks leren die je direct in kan zetten!

Hoe houd je het ideale gewicht vast

Als je eenmaal het ideale gewicht bereikt hebt wil je geen jojo effect. Je wilt dat gewicht vast houden. Hoe je dat doet en waar je op moet letten, leer ik jou!

Hoe lang duurt het traject?

Hoelang het duurt voordat je paard op gezond gewicht is verschilt per situatie en per paard. Het fijne is dat ik jullie de komende 6 maanden ga begeleiden! In deze 6 maanden kijk ik met je mee, denk ik met je mee en stappen we samen het proces in! Het maakt niet uit waar je woont, via de telefoon of zoom kunnen we gigantisch veel!

 • Is jouw paard op gezond gewicht
 • Heb jij alle tools geleerd hoe je je paard ook op een gezond gewicht kan houden
 • Weet je welke voeding er bij jouw paard past 
 • Weet jij ook welke voeding er NIET bij jouw paard past
 • En is jouw paard happy en blij. (en jij ook!)
€ 297,-
nu tijdelijk €147,-

Jouw topper op gezond gewicht

 • Jouw paard gezond af laten vallen
 • inclusief 6 maanden begeleiding
 • Cadeautje: GRATIS Rantsoenanalyse 
LET OP! Ik heb maar beperkt plek voor begeleiding. Twijfel niet en claim je plek!